Kërko Kontratat publike

Numri i kontratës: 
     
Titulli: 
     
Autoriteti kontraktues: 
     
Tipi:    
Operatori ekonomik: 
     
Vlera e kontratës: 
    
Statusi: 
     
Data e nënshkrimit:  ...
   
Data e filimit:  ...
   
Data e përmbushjes:  ...
   

Kërko
Numri i kontratësTitulliAutoriteti kontraktuesTipiOperatori ekonomikVlera e kontratësStatusiVlera e faturuarData e nënshkrimit ▼Data e filimitData e përmbushjes
uhz-23-2949-5-2-1/C181RENOVIMI I OBJEKTIT TE FAKULTETIT JURIDIK TE UNIVERSITETIT HAXHI ZEKAUNIVERSITETI " HAXHI ZEKA " NË PEJËKontratë publikeGrup i Operatorëve Ekonomik N.P.N Npe- Ing ; Arhiko .ING O.P.198,975.53Në realizim03.08.202303.08.202302.10.2023
uhz-23-4464-5-1-1/C177Ndërtimi i objektit për Fakultetin e Biznesit dhe MTHM-sëUNIVERSITETI " HAXHI ZEKA " NË PEJËKontratë publikeGrup i Operatorëve Ekonomik N.N.P. ATC COM SH.P.K.; DAJTING SH.P.K.; N.N.SH. WORLD MEDIUM4,298,752.00Në realizim07.07.202310.07.202310.07.2026
uhz-23-6452-2-4-7/C175Udhëtim në Festivalin ndërkombëtar TEHO të Korit të UHZ-së ne TetovëUNIVERSITETI " HAXHI ZEKA " NË PEJËKontratë publikeFadil Fetaj B.I.990.00Në realizim23.06.2023
uhz-23-4654-2-3-6/C168Ceremoninë e Diplomimit 2023 -Universiteti Haxhi ZekaUNIVERSITETI " HAXHI ZEKA " NË PEJËKontratë publikeFINESË DESIGN SH.P.K.6,843.00Në realizim01.06.2023
uhz-23-1930-5-5-8/C163Furnizim me pajisje të Teknologjisë InformativeUNIVERSITETI " HAXHI ZEKA " NË PEJËKontrate ndihmëseGrup i Operatorëve Ekonomik INFINITT SH.P.K.; N.T.P. VLORA ; First Solution L.L.C.; Ndërmarja Tregatre Grafike Blendi ; FutureBITS SH.P.K.39,840.00Në realizim12.05.2023
uhz-23-2709-1-3-6/C160Pelerina për Korin e Universitetit- Fakultetit të ArteveUNIVERSITETI " HAXHI ZEKA " NË PEJËKontratë publikeAgron Commerce SH.P.K.2,666.40Në realizim20.04.2023
uhz-23-1470-1-3-6/C159Furnizim me Libra Shkencor për nevoja të FakulteteveUNIVERSITETI " HAXHI ZEKA " NË PEJËKontratë publikeNTP,,Artini "3,393.00Në realizim03.04.2023
uhz-23-1424-2-3-6/C154Angazhimin e një eksperti të IT-sëUNIVERSITETI " HAXHI ZEKA " NË PEJËKontratë publikeAGON BUÇUKU9,000.00Në realizim28.03.2023
uhz-23-1736-5-3-5/C157Rregullimi Infrastrukturor në Objektet e Universitetit nr prokurimiUNIVERSITETI " HAXHI ZEKA " NË PEJËKontratë publikeNIL ARCHITECTS SH.P.K.2,480.00Në realizim27.03.202322.03.202324.03.2023
uhz-23-870-1-3-6/C151Furnizim me projektor dhe pjesëve përcjellësveUNIVERSITETI " HAXHI ZEKA " NË PEJËKontratë publike" INFINITT " SH.P.K.7,225.00Në realizim03.03.2023
uhz-23-431-2-3-6/C148kryerjen e shërbimeve ne kuadër te projektit STEPS!UNIVERSITETI " HAXHI ZEKA " NË PEJËKontratë publikeFAB ADVERTISING L.L.C.2,768.50Në realizim21.02.2023
uhz-23-182-1-3-6/C147Furnizim me e karrika dhe katedrave për objektet e UHZ-sëUNIVERSITETI " HAXHI ZEKA " NË PEJËKontratë publikeAWA SH.P.K.7,349.00Në realizim13.02.2023
uhz-23-99-5-3-6/C142Lyrja e objektit ne fakultetit te Biznesit dhe MTHM-sëUNIVERSITETI " HAXHI ZEKA " NË PEJËKontratë publikeGrup i Operatorëve Ekonomik N.N. Inginering MSH ; Qemal Krasniqi B.I.6,000.00Në realizim07.02.2023
uhz-23-82-5-3-6/C146Renovimin e objekteve të UHZ-së-UNIVERSITETI " HAXHI ZEKA " NË PEJËKontratë publikeGrup i Operatorëve Ekonomik LURN SH.P.K.; Pro & Co Group SH.P.K.7,666.00Në realizim01.02.202303.02.202316.02.2023
uhz-22-7429-5-2-1/C139Rregullimi Infrastrukturor në Objektet e UniversitetitUNIVERSITETI " HAXHI ZEKA " NË PEJËKontratë publikeGrup i Operatorëve Ekonomik NIL ARCHITECTS SH.P.K.; HIDRO PROJECT SH.P.K.26,886.00Në realizim27.01.202307.02.202306.03.2023
uhz-23-20-2-2-5/C138Kryerja e shërbimeve me rastin e organizimit të Ceremonisë së dhënies së çmimit për “Doctor Honoris Causa” të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, shkëlqesisë së tij, ambasadorit William G. WalkerUNIVERSITETI " HAXHI ZEKA " NË PEJËKontratë publike" Dukagjini" Sh.p.k.7,550.00Në realizim16.01.202313.01.202316.01.2023
uhz-22-14161-1-4-7/C136Pajisje për evidentimin e hyrje daljeve te stafitUNIVERSITETI " HAXHI ZEKA " NË PEJËKontratë publikeSecureIT SH.P.K.930.00Në realizim12.12.2022
uhz-22-13356-1-3-6/C135Furnizimi dhe rregullim të ndriçimit në objektet e UHZ-sëUNIVERSITETI " HAXHI ZEKA " NË PEJËKontratë publikeBLENOR SH.P.K.6,820.40Në realizim09.12.2022
uhz-22-8342-2-1-5/C134Furnizim me Licenca të SMU-së - Sistemit të Menaxhimit Universitar dhe mirëmbajtja e tijUNIVERSITETI " HAXHI ZEKA " NË PEJËKontratë kornizëArianit R. Bytyqi229,860.00Në realizim02.12.202201.12.202201.12.2025
uhz-22-12333-2-3-6/C133Organizimi i ceremonisë për ndarje te çmimit DR Honoris CausaUNIVERSITETI " HAXHI ZEKA " NË PEJËKontratë publikeFINESË DESIGN SH.P.K.7,773.00Në realizim29.11.202202.12.202207.12.2022
1 2 3 4 5
Ukupan broj zapisa koje ispunjavaju kriterijume za pretragu: 86.
Skip Navigation Links