Njoftim - B12 Proces verbali i hapjes se Tenderve

Blerësi Trepça SH.A.
Kodi/Numri 12997 12998-18-5789-1-3-6 - 4
Emërtimi ,,Furnizim me thika të ushqyesit të mullirit MSR 3600x4000 në flotacionin në Tunel të parë."
Lloji i dokumentit* B12 Proces verbali i hapjes se Tenderve
Lloji i kontratës 1 Furnizim
FPP 28000000-2 Prodhimet dhe materiale te sajuara
Lloji i procedurës 6 Kuotim i Çmimit
Vlera e parashikuar 9,550.00
Afati për dorëzimin e ofertave/kërkesës për pjesëmarrje 17.08.2018 12:00
Data e dërgimit 17.08.2018
Ligji LIGJI Nr. 04/L-042 PËR PROKURIMIN PUBLIK NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Dorëzimi elektronik i ofertave Po

Njoftimet të tjera në procedurën e njëjtën të prokurimit: Povratak na vrh

Lloji i dokumentit Data e publikuar Data paraqitur
B52 Njoftimi për nënshkrimin e kontratës 01.10.2018 00:00 27.09.2018 00:00
B08 Njoftim për dhënie të kontratës 21.09.2018 00:00 18.09.2018 00:00
B05 Njoftim per Kontrat 10.08.2018 00:00 07.08.2018 00:00
Shkarko plotë "Dosje tenderi"

Dosja e Tenderit Povratak na vrh

Dosja e Tenderit

Naziv: Dosja e Tenderit (Shqip).Doc
Zadnja promjena: 07.08.2018 08:26    
Oznaka:

Dokumenti shtojca

06.09.2018 12:02     NJOFTIM PER VENDIMIN E AK (Furnizim me thika të ushqyesit të mullirit MSR 3600X4000).docx

Dokumenti shtojca

27.09.2018 08:52     kontrata141tif.pdf

Përshkrimi i çmimeve - ,,Furnizim me thika të ushqyesit të mullirit MSR 3600x4000 në flotacionin në Tunel të parë." Povratak na vrh

Përshkrimi i çmimeve

Naziv: Pershkrimmi i çmimeve-F. me thika për ushqyesin e mullirit MSR 3600X4000.xls
Zadnja promjena: 07.08.2018 08:33    
Oznaka:

Dokumentet shtojca Povratak na vrh