Njoftim - B05 Njoftim per Kontrat

Blerësi KUVENDI KOMUNAL - OBILIQ
Kodi/Numri 2017/OB614-17-574-1-2-1/B05-0000867
Emërtimi Rregullimi dhe rritja e sipërfaqeve të gjelbruara-Furnizimi dhe Mbjellja e drunjëve dekorativ
Lloji i dokumentit* B05 Njoftim per Kontrat
Lloji i kontratës 1 Furnizim
FPP 01000000-7 Bujqësore, hortikulture, gjuetie dhe produkte të përafërta
Lloji i procedurës 1 Procedurë e hapur
Vlera e parashikuar 30.000,00
Afati për dorëzimin e ofertave/kërkesës për pjesëmarrje 22.03.2017 14:00
Data e njoftimit 10.03.2017
Data e dërgimit 07.03.2017
Ligji LIGJI Nr. 04/L-042 PËR PROKURIMIN PUBLIK NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Dorëzimi elektronik i ofertave Po

Njoftimet të tjera në procedurën e njëjtën të prokurimit: Povratak na vrh

Lloji i dokumentit Data e publikuar Data paraqitur
B52 Njoftimi për nënshkrimin e kontratës 31.07.2017 00:00:00 27.07.2017 00:00:00
B08 Njoftim për dhënie të kontratës 26.06.2017 00:00:00 23.06.2017 00:00:00
B11 Njoftimi per anulimin e dhenies se kontrates 16.06.2017 00:00:00 13.06.2017 00:00:00
B08 Njoftim për dhënie të kontratës 31.03.2017 00:00:00 28.03.2017 00:00:00
B05 Njoftim per Kontrat 10.03.2017 00:00:00 07.03.2017 00:00:00
Shkarko plotë "Dosje tenderi"

Dosja e Tenderit Povratak na vrh

Dosja e Tenderit

Versioni i tanishëm: 07.03.2017 13:43:16    Dosja e Tenderit (shqip.doc


Dokumenti shtojca

Versioni i tanishëm: 25.04.2017 11:18:02     Njoftim mbi pezullimin e aktivitetit të prokurimit.pdf

Versionet

Përshkrimi i çmimeve - Rregullimi dhe rritja e sipërfaqeve të gjelbruara-Furnizimi dhe Mbjellja e drunjëve dekorativ Povratak na vrh

Përshkrimi i çmimeve

Versioni i tanishëm: 07.03.2017 13:55:59    Rregullimi dhe rritja e sipërfaqeve të gjelbruara-Furnizimi dhe Mbjellja e drunjëve dekorativ.xls