Njoftim - Njoftimi paraprak

Blerësi MINISTRIA E INFRASTRUKTURES
Kodi/Numri 2024/205-24-634-5-1-1/001-0002393
Emërtimi Ndertimi i ures (Mbi kalimi dhe Nen kalimi per vetura dhe automjete) në Veternik mbi Rrugën A
Lloji i dokumentit* Njoftimi paraprak
Lloji i kontratës 5 Pune
FPP 45000000-7 Pune ndërtimi
Lloji i procedurës 1 Procedurë e hapur
Vlera e parashikuar 8,000,000.00
Data e njoftimit 02.02.2024
Data e dërgimit 01.02.2024
Ligji LIGJI Nr. 04/L-042 PËR PROKURIMIN PUBLIK NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Dorëzimi elektronik i ofertave Po

Njoftimet të tjera në procedurën e njëjtën të prokurimit : Povratak na vrh

Lloji i dokumentit Data e publikuar Data paraqitur
Njoftimi paraprak 02.02.2024 00:00 01.02.2024 00:00

Dokumentet shtojca Povratak na vrh