Njoftim - B05 Njoftim per Kontrat

Blerësi KUVENDI KOMUNAL - OBILIQ
Kodi/Numri 2017/OB614-17-1394-5-2-1/B05-0002283
Emërtimi Bashkfinancim-Renovimi i rrugës kryesore në Babimoc,,Car Dushan'' dhe asfaltimi i rrugës ,,Dituria'' Obiliq
Lloji i dokumentit* B05 Njoftim per Kontrat
Lloji i kontratës 5 Pune
FPP 45233123-7 Rruge dytësore
Lloji i procedurës 1 Procedurë e hapur
Vlera e parashikuar 137.944,21
Afati për dorëzimin e ofertave/kërkesës për pjesëmarrje 02.05.2017 14:00
Data e njoftimit 10.04.2017
Data e dërgimit 07.04.2017
Ligji LIGJI Nr. 04/L-042 PËR PROKURIMIN PUBLIK NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Dorëzimi elektronik i ofertave Po

Njoftimet të tjera në procedurën e njëjtën të prokurimit: Povratak na vrh

Lloji i dokumentit Data e publikuar Data paraqitur
B52 Njoftimi për nënshkrimin e kontratës 01.06.2017 00:00:00 29.05.2017 00:00:00
B08 Njoftim për dhënie të kontratës 15.05.2017 00:00:00 12.05.2017 00:00:00
B05 Njoftim per Kontrat 10.04.2017 00:00:00 07.04.2017 00:00:00
Shkarko plotë "Dosje tenderi"

Dosja e Tenderit Povratak na vrh

Dosja e Tenderit

Versioni i tanishëm: 07.04.2017 11:01:32    Dosja e Tenderit.doc


Dokumenti shtojca

Versioni i tanishëm: 06.04.2017 16:28:50     Projekti.rar

Versionet

Përshkrimi i çmimeve - Bashkfinancim-Renovimi i rrugës kryesore në Babimoc,,Car Dushan'' dhe asfaltimi i rrugës ,,Dituria'' Obiliq Povratak na vrh

Përshkrimi i çmimeve

Versioni i tanishëm: 06.04.2017 16:20:26    Paramasa e renovimit te rruges kryesore ne babimoc.xls