Njoftim - B05 Njoftim per Kontrat

Blerësi KUVENDI KOMUNAL ZVEÇAN
Kodi/Numri 2020/646-20-7982-1-2-1/B05-0022186
Emërtimi Prokurimi i dhuratës së korporatës
Lloji i dokumentit* B05 Njoftim per Kontrat
Lloji i kontratës 1 Furnizim
FPP 36000000-1 Mallra, mobile, zejtari, produkte me qëllim të veçanta dhe konsume te ngjashme te prodhuara
Lloji i procedurës 1 Procedurë e hapur
Vlera e parashikuar 15 000,00
Afati për dorëzimin e ofertave/kërkesës për pjesëmarrje 07.12.2020 12:00
Data e njoftimit 26.11.2020
Data e dërgimit 25.11.2020
Ligji LIGJI Nr. 04/L-042 PËR PROKURIMIN PUBLIK NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Dorëzimi elektronik i ofertave Po

Njoftimet të tjera në procedurën e njëjtën të prokurimit: Povratak na vrh

Lloji i dokumentit Data e publikuar Data paraqitur
B52 Njoftimi për nënshkrimin e kontratës 21.12.2020 00:00 18.12.2020 00:00
B08 Njoftim për dhënie të kontratës 08.12.2020 00:00 07.12.2020 00:00
B05 Njoftim per Kontrat 26.11.2020 00:00 25.11.2020 00:00
Shkarko plotë "Dosje tenderi"

Dosja e Tenderit Povratak na vrh

Dosja e Tenderit

Versioni i tanishëm: 25.11.2020 13:51    B15 Dosja e Tenderit -Korp.poklon.docx


Dokumenti shtojca

Versioni i tanishëm: 07.12.2020 13:09     Obavestenje B58 i B45.pdf

Versionet

Dokumenti shtojca

Versioni i tanishëm: 18.12.2020 12:53     Ugovor-korporativni poklon.pdf

Versionet

Dokumenti shtojca

Versioni i tanishëm: 18.12.2020 12:53     Opis cena-R.Jovanović.pdf

Versionet

Përshkrimi i çmimeve - Prokurimi i dhuratës së korporatës Povratak na vrh

Përshkrimi i çmimeve

Versioni i tanishëm: 25.11.2020 13:11    Pershkrimi i cmimit.docx