Njoftim - B05 Njoftim per Kontrat

Blerësi KOMUNA E PEJES
Kodi/Numri 2022/635-22-11396-1-2-1/B05-0025778
Emërtimi Furnizim me pajisje mjekesore ,dhe aparatura te ndryshme mjekesore ne baze te kerkesave dhe nevojave te QKMF-se dhe njesive te saj LOT 1- Furnizim me pajisje mjekesore LOT 2- Furnizim me pajisje mjekesore dhe aparata te ndryshem
Lloji i dokumentit* B05 Njoftim per Kontrat
Lloji i kontratës 1 Furnizim
FPP 30000000-9 Furnizime dhe pajisje për zyra dhe makineri informatike
Lloji i procedurës 1 Procedurë e hapur
Vlera e parashikuar 47,550.00
Afati për dorëzimin e ofertave/kërkesës për pjesëmarrje 07.11.2022 13:30
Data e njoftimit 19.10.2022
Data e dërgimit 18.10.2022
Ligji LIGJI Nr. 04/L-042 PËR PROKURIMIN PUBLIK NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Dorëzimi elektronik i ofertave Po

Njoftimet të tjera në procedurën e njëjtën të prokurimit: Povratak na vrh

Lloji i dokumentit Data e publikuar Data paraqitur
B52 Njoftimi për nënshkrimin e kontratës 05.12.2022 00:00 02.12.2022 00:00
B08 Njoftim për dhënie të kontratës 28.11.2022 00:00 25.11.2022 00:00
B05 Njoftim per Kontrat 19.10.2022 00:00 18.10.2022 00:00
Shkarko plotë "Dosje tenderi"

Dosja e Tenderit Povratak na vrh

Dosja e Tenderit

Naziv: SHQIP Dosja e Tenderit (LOT 1& LOT 2).Doc
Zadnja promjena: 18.10.2022 13:02    
Oznaka:

Përshkrimi i çmimeve - LOT 1- Furnizim me pajisje mjekesore Povratak na vrh

Përshkrimi i çmimeve

Naziv: LOT 1 SHQIP PARAMASA PARALLOGARIA.docx
Zadnja promjena: 18.10.2022 11:22    
Oznaka:

Përshkrimi i çmimeve - LOT 2- Furnizim me pajisje mjekesore dhe aparata te ndryshem Povratak na vrh

Përshkrimi i çmimeve

Naziv: LOT 2 SHQIP PARAMASA PARALLOGARIA.docx
Zadnja promjena: 18.10.2022 11:22    
Oznaka:

Sqarim i dosjes së tenderitPovratak na vrh

Sqarimet te DT

Naziv: Sqarimet te DT-LOT 1&2 FURNIZIM ME PAISJE MJEKSORE.pdf
Zadnja promjena: 31.10.2022 14:03    
Oznaka:

B58 Njoftim mbi vendimin e autoriteti kontraktues Povratak na vrh

B58 Njoftim mbi vendimin e autoriteti kontraktues

Naziv: NJOFTIM MBI VENDIMIN E AK LOT 1-2.pdf
Zadnja promjena: 11.11.2022 14:55    
Oznaka: