Njoftim - B05 Njoftim per Kontrat

Blerësi KUVENDI KOMUNAL VITI
Kodi/Numri 2022/657-22-11371-1-2-1/B05-0026014
Emërtimi Furnizim me material higjenik për të gjitha njësit shpenzuese
Lloji i dokumentit* B05 Njoftim per Kontrat
Lloji i kontratës 1 Furnizim
FPP 24000000-4 Kimike, produkte kimike dhe fibra të bëra nga njeriu
Lloji i procedurës 1 Procedurë e hapur
Vlera e parashikuar 21,400.00
Afati për dorëzimin e ofertave/kërkesës për pjesëmarrje 08.11.2022 13:00
Data e njoftimit 20.10.2022
Data e dërgimit 19.10.2022
Ligji LIGJI Nr. 04/L-042 PËR PROKURIMIN PUBLIK NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Dorëzimi elektronik i ofertave Po

Njoftimet të tjera në procedurën e njëjtën të prokurimit: Povratak na vrh

Lloji i dokumentit Data e publikuar Data paraqitur
B10 Njoftimi per anulimin e aktivitetit te prokurimit 05.12.2022 00:00 02.12.2022 00:00
B05 Njoftim per Kontrat 20.10.2022 00:00 19.10.2022 00:00
Shkarko plotë "Dosje tenderi"

Dosja e Tenderit Povratak na vrh

Dosja e Tenderit

Naziv: 066.Dosja e Tenderit (M.HIXHIENIK).Doc
Zadnja promjena: 19.10.2022 14:36    
Oznaka:

Dokumenti shtojca

08.11.2022 14:00     Procesverbali hapjes.066.Furnizimi me mat.higjienik.pdf

Dokumenti shtojca

25.11.2022 14:56     Njoftim.Anulimi.066.Materiali Higjienik.pdf

Dokumenti shtojca

02.12.2022 13:49     Vendim.Anulimi.066.Furn.mat.higjenik.pdf

Përshkrimi i çmimeve - Furnizim me material higjenik për të gjitha njësit shpenzuese Povratak na vrh

Përshkrimi i çmimeve

Naziv: 066.Paramasa Mat.higjienik - 2022.FINAL.xls
Zadnja promjena: 19.10.2022 14:37    
Oznaka: