Njoftim - B05 Njoftim per Kontrat

Blerësi Këshilli Gjyqësor i Kosovës
Kodi/Numri 2022/328-22-14678-5-1-1/B05-0034736
Emërtimi Ndërtimi i objektit të Gjykatës Themelore në Gjilan dega në Viti
Lloji i dokumentit* B05 Njoftim per Kontrat
Lloji i kontratës 5 Pune
FPP 74200000-1 Arkitektonike, inxhinieri, ndërtim dhe shërbime teknike këshilluese
Lloji i procedurës 1 Procedurë e hapur
Vlera e parashikuar 830,000.00
Afati për dorëzimin e ofertave/kërkesës për pjesëmarrje 13.02.2023 14:00
Data e njoftimit 02.01.2023
Data e dërgimit 30.12.2022
Ligji LIGJI Nr. 04/L-042 PËR PROKURIMIN PUBLIK NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Dorëzimi elektronik i ofertave Po

Njoftimet të tjera në procedurën e njëjtën të prokurimit: Povratak na vrh

Lloji i dokumentit Data e publikuar Data paraqitur
B52 Njoftimi për nënshkrimin e kontratës 20.03.2023 00:00 17.03.2023 00:00
B08 Njoftim për dhënie të kontratës 01.03.2023 00:00 28.02.2023 00:00
B05 Njoftim per Kontrat 02.01.2023 00:00 30.12.2022 00:00
Shkarko plotë "Dosje tenderi"

Dosja e Tenderit Povratak na vrh

Dosja e Tenderit

Naziv: Dosja e Tenderit_SHQIP.Doc
Zadnja promjena: 30.12.2022 14:36    
Oznaka:

Dokumenti shtojca

30.01.2023 15:31     VENDIMI_PER _OE-AC-ING.SH.P.K- Ndërtimi i objektit të Gjykatës Themelore në Gjilan dega në Viti.pdf

Dokumenti shtojca

06.02.2023 15:55     Paramasa dhe Parallogaria_GJYKATA VITI shqip_1.xls

Dokumenti shtojca

06.02.2023 16:14     B47 Leter Standarde e kerkeses per sqarimin e tenderit -.docx

Dokumenti shtojca

07.02.2023 16:00     B47 Leter Standarde e kerkeses per sqarimin e tenderit -.docx

Dokumenti shtojca

13.02.2023 14:31     Procesverbali i hapjes shqip.pdf

Dokumenti shtojca

17.03.2023 14:12     Kontrata - Ndërtimi i objektit të Gjykates Themelore Gjilan - dega Viti.pdf

Përshkrimi i çmimeve - Ndërtimi i objektit të Gjykatës Themelore në Gjilan dega në Viti Povratak na vrh

Përshkrimi i çmimeve

Naziv: Paramasa dhe Parallogaria_GJYKATA VITI shqip_1.xls
Zadnja promjena: 30.12.2022 14:38    
Oznaka:

Sqarim i dosjes së tenderitPovratak na vrh

Sqarimet te DT

Naziv: B47 Leter Standarde e kerkeses per sqarimin e tenderit -.docx
Zadnja promjena: 07.02.2023 15:59    
Oznaka:

B58 Njoftim mbi vendimin e autoriteti kontraktues Povratak na vrh

B58 Njoftim mbi vendimin e autoriteti kontraktues

Naziv: Vendimi i AK dhe Letrat Standarde.pdf
Zadnja promjena: 22.02.2023 10:57    
Oznaka: