Njoftim - B05 Njoftim per Kontrat

Blerësi KOMUNA SHTIME
Kodi/Numri 2023/617-23-880-2-3-6/B05-0003154
Emërtimi Trajtimi i Qenëve endacak në Komunen e Shtimës, vakcinimi, dehelmetizmi , matrikukimi dhe kastrim i tyre
Lloji i dokumentit* B05 Njoftim per Kontrat
Lloji i kontratës 2 Shërbime
FPP 93900000-7 Shërbime te ndryshme
Lloji i procedurës 6 Kuotim i Çmimit
Vlera e parashikuar 5,950.00
Afati për dorëzimin e ofertave/kërkesës për pjesëmarrje 22.02.2023 14:00
Data e njoftimit 14.02.2023
Data e dërgimit 13.02.2023
Ligji LIGJI Nr. 04/L-042 PËR PROKURIMIN PUBLIK NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Dorëzimi elektronik i ofertave Po

Njoftimet të tjera në procedurën e njëjtën të prokurimit: Povratak na vrh

Lloji i dokumentit Data e publikuar Data paraqitur
B52 Njoftimi për nënshkrimin e kontratës 20.03.2023 00:00 17.03.2023 00:00
B08 Njoftim për dhënie të kontratës 14.03.2023 00:00 13.03.2023 00:00
B05 Njoftim per Kontrat 14.02.2023 00:00 13.02.2023 00:00
Shkarko plotë "Dosje tenderi"

Dosja e Tenderit Povratak na vrh

Dosja e Tenderit

Naziv: Template per Dosja e Tenderit (54).Doc
Zadnja promjena: 13.02.2023 14:47    
Oznaka:

Dokumenti shtojca

03.03.2023 09:11     Vendimi i AK.PDF

Dokumenti shtojca

21.03.2023 14:14     Kontrata.PDF

Përshkrimi i çmimeve - Trajtimi i Qenëve endacak në Komunen e Shtimës, vakcinimi, dehelmetizmi , matrikukimi dhe kastrim i tyre Povratak na vrh

Përshkrimi i çmimeve

Naziv: Specifikacion -.xlsx
Zadnja promjena: 13.02.2023 13:39    
Oznaka:

Dokumentet shtojca Povratak na vrh

B58 Njoftim mbi vendimin e autoriteti kontraktues Povratak na vrh

B58 Njoftim mbi vendimin e autoriteti kontraktues

Naziv: Vendimi i AK.PDF
Zadnja promjena: 03.03.2023 09:11    
Oznaka: