Njoftim - E02 Ftesë për ofertim për shitje

Blerësi Trepça SH.A.
Kodi/Numri 2023/12997 12998-23-967-2-6-10/E02-0003505
Emërtimi Shitja e koncentrateve të Plumbit dhe Zinkut
Lloji i dokumentit* E02 Ftesë për ofertim për shitje
Lloji i kontratës 2 Shërbime
FPP
Lloji i procedurës Ofertave publike të mbyllura
Vlera e parashikuar 25,382,568.96
Afati për dorëzimin e ofertave/kërkesës për pjesëmarrje 17.03.2023 13:00
Data e njoftimit 17.02.2023
Data e dërgimit 16.02.2023
Ligji LIGJI Nr. 04/L-042 PËR PROKURIMIN PUBLIK NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Dorëzimi elektronik i ofertave Po

Njoftimet të tjera në procedurën e njëjtën të prokurimit: Povratak na vrh

Lloji i dokumentit Data e publikuar Data paraqitur
E06 Njoftim për dhënie të kontratës për shitje 28.04.2023 00:00 27.04.2023 00:00
E02 Ftesë për ofertim për shitje 17.02.2023 00:00 16.02.2023 00:00
Shkarko plotë "Dosje tenderi"

Dosja e Tenderit Povratak na vrh

Dosja e Tenderit

Naziv: Dosja e Tenderit, shqip.Doc
Zadnja promjena: 21.02.2023 09:17    
Oznaka:

Dokumenti shtojca

20.04.2023 15:38     B58 NJOFTIM PER VENDIMIN E AK.pdf

Përshkrimi i çmimeve - Shitja e koncentrateve të Plumbit Povratak na vrh

Përshkrimi i çmimeve

Naziv: Pershkrimi i çmimit, shqip. Pb.xlsx
Zadnja promjena: 15.02.2023 11:33    
Oznaka:

Përshkrimi i çmimeve - Shitja e koncentrateve të Zinkut Povratak na vrh

Përshkrimi i çmimeve

Naziv: Pershkrimi i çmimit, shqip. Zn.xlsx
Zadnja promjena: 15.02.2023 11:34    
Oznaka:

Dokumentet shtojca Povratak na vrh