Njoftim - B05 Njoftim per Kontrat

Blerësi KUVENDI KOMUNAL MITROVICË
Kodi/Numri 2023/642-23-13167-1-2-1/B05-0032665
Emërtimi Furnizimi dhe montimi i Ringut me masa standarde në Palestren e Sporteve Minatori -Mitrovicë
Lloji i dokumentit* B05 Njoftim per Kontrat
Lloji i kontratës 1 Furnizim
FPP 27000000-5 Metalet bazë dhe produktet e shoqëruara
Lloji i procedurës 1 Procedurë e hapur
Vlera e parashikuar 15,000.00
Afati për dorëzimin e ofertave/kërkesës për pjesëmarrje 04.12.2023 13:30
Data e njoftimit 24.11.2023
Data e dërgimit 23.11.2023
Ligji LIGJI Nr. 04/L-042 PËR PROKURIMIN PUBLIK NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Dorëzimi elektronik i ofertave Po

Njoftimet të tjera në procedurën e njëjtën të prokurimit: Povratak na vrh

Lloji i dokumentit Data e publikuar Data paraqitur
B10 Njoftimi per anulimin e aktivitetit te prokurimit 29.03.2024 00:00 28.03.2024 00:00
B05 Njoftim per Kontrat 24.11.2023 00:00 23.11.2023 00:00
Shkarko plotë "Dosje tenderi"

Dosja e Tenderit Povratak na vrh

Dosja e Tenderit

Naziv: Nr 13167- Dosja e Tenderit SHQIP RITENDERIM.Doc
Zadnja promjena: 23.11.2023 15:00    
Oznaka:

Përshkrimi i çmimeve - Furnizimi dhe montimi i Ringut me masa standarde në Palestren e Sporteve Minatori -Mitrovicë Povratak na vrh

Përshkrimi i çmimeve

Naziv: Nr 13167 -195 NENI II-Përshkrimi i qmimeve -.docx
Zadnja promjena: 23.11.2023 15:11    
Oznaka:

Dokumentet shtojca Povratak na vrh

Dokumenti shtojca

Naziv: Nr 13167-195 VENDIM PER ANULIMIN E NJOFTIMIT MBI VENDIMIN E AUTORITETIT KONTRAKTUES.pdf
Zadnja promjena: 21.03.2024 13:58    
Oznaka:

B58 Njoftim mbi vendimin e autoriteti kontraktues Povratak na vrh

B58 Njoftim mbi vendimin e autoriteti kontraktues

Naziv: Nr 13167-195 NJOFTIM PER VENDIMIN E A.K. dhe LETRA STANDARDE 1.pdf
Zadnja promjena: 17.01.2024 15:39    
Oznaka: