Njoftim - B10 Njoftimi per anulimin e aktivitetit te prokurimit

Blerësi Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë
Kodi/Numri 2024/204-23-13287-1-1-1/B10-0000231
Emërtimi Furnizim me produkte agro-ushqimore per nevojat e Rezerves Shtetërore
Lloji i dokumentit* B10 Njoftimi per anulimin e aktivitetit te prokurimit
Lloji i kontratës 1 Furnizim
FPP 15411200-4 Vaj gatimi
Lloji i procedurës 1 Procedurë e hapur
Vlera e parashikuar 227,500.00
Afati për dorëzimin e ofertave/kërkesës për pjesëmarrje 12.12.2023 14:00
Data e njoftimit 08.01.2024
Data e dërgimit 05.01.2024
Ligji LIGJI Nr. 04/L-042 PËR PROKURIMIN PUBLIK NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Dorëzimi elektronik i ofertave Po

Njoftimet të tjera në procedurën e njëjtën të prokurimit: Povratak na vrh

Lloji i dokumentit Data e publikuar Data paraqitur
B10 Njoftimi per anulimin e aktivitetit te prokurimit 08.01.2024 00:00 05.01.2024 00:00
B05 Njoftim per Kontrat 28.11.2023 00:00 27.11.2023 00:00
Shkarko plotë "Dosje tenderi"

Dosja e Tenderit Povratak na vrh

Dosja e Tenderit

Naziv: Dosja e Tenderit-shqip.Doc
Zadnja promjena: 27.11.2023 13:16    
Oznaka:

Përshkrimi i çmimeve - Furnizim me produkte agro-ushqimore per nevojat e Rezerves Shtetërore Povratak na vrh

Përshkrimi i çmimeve

Naziv: Pershkrimi i cmimit.xlsx
Zadnja promjena: 27.11.2023 13:20    
Oznaka:

Dokumentet shtojca Povratak na vrh

B58 Njoftim mbi vendimin e autoriteti kontraktues Povratak na vrh

B58 Njoftim mbi vendimin e autoriteti kontraktues

Naziv: Njoftimi mbi vendimin e autoritetit kontraktues.pdf
Zadnja promjena: 26.12.2023 13:01    
Oznaka: