Njoftim - B06 Njoftim per Konkursin e Projektimit

Blerësi KUVENDI I KOSOVËS
Kodi/Numri 2024/101-24-1314-4-2-3/B06-0004639
Emërtimi Logoja e Kuvendit të Republikës së Kosovës
Lloji i dokumentit* B06 Njoftim per Konkursin e Projektimit
Lloji i kontratës 4 Shpërblimet (konkursit)
FPP 74000000-9 Arkitektonike, inxhinieri, ndërtim, ligjore, kontabilitet dhe shërbimet e tjera profesionale
Lloji i procedurës 3 Konkurs Projektimi (e hapur)
Vlera e parashikuar 10,000.00
Afati për dorëzimin e ofertave/kërkesës për pjesëmarrje 11.04.2024 14:00
Data e njoftimit 01.03.2024
Data e dërgimit 29.02.2024
Ligji LIGJI Nr. 04/L-042 PËR PROKURIMIN PUBLIK NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Dorëzimi elektronik i ofertave Po

Njoftimet të tjera në procedurën e njëjtën të prokurimit : Povratak na vrh

Lloji i dokumentit Data e publikuar Data paraqitur
B06 Njoftim per Konkursin e Projektimit 01.03.2024 00:00 29.02.2024 00:00
Shkarko plotë "Dosje tenderi"

Dosja e Tenderit Povratak na vrh

Dosja e Tenderit

Naziv: Dosja e Tenderit - Logoja e Kuvendit - 101-24-1314-4-2-3 (KU101 24 006 423) - sh..Doc
Zadnja promjena: 29.02.2024 15:38    
Oznaka:

Përshkrimi i çmimeve - Logoja e Kuvendit të Republikës së Kosovës Povratak na vrh

Përshkrimi i çmimeve

Naziv: Vlera e shpërblimeve - sh..xlsx
Zadnja promjena: 29.02.2024 15:41    
Oznaka:

Dokumentet shtojca Povratak na vrh

Dokumenti shtojca

Naziv: Regjistri i tenderëve të pranuar - Logoja e Kuvndit - 101-24-1314-4.2-3.pdf
Zadnja promjena: 15.04.2024 14:17    
Oznaka:

Sqarim i dosjes së tenderitPovratak na vrh

Sqarimet te DT

Naziv: Informacione shtesë - Logoja e Kuvendit - 101-24-1314-4-2-3 (KU101 24 006 423) - sh..pdf
Zadnja promjena: 21.03.2024 13:50    
Oznaka: