Njoftim - B05 Njoftim per Kontrat

Blerësi KUVENDI KOMUNAL - OBILIQ
Kodi/Numri 2017/OB614-17-1580-5-2-1/B05-0002783
Emërtimi Asfaltimi i rrug.rurale dhe trotuarëve pjesa e dytë -Rruga,,A.Pllana Obiliq;L.Jasharaj dhe Fortesa Mazgit;Janina Obiliq;
Lloji i dokumentit* B05 Njoftim per Kontrat
Lloji i kontratës 5 Pune
FPP 45233123-7 Rruge dytësore
Lloji i procedurës 1 Procedurë e hapur
Vlera e parashikuar 93.976,93
Afati për dorëzimin e ofertave/kërkesës për pjesëmarrje 15.05.2017 14:00
Data e njoftimit 24.04.2017
Data e dërgimit 20.04.2017
Ligji LIGJI Nr. 04/L-042 PËR PROKURIMIN PUBLIK NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Dorëzimi elektronik i ofertave Po

Njoftimet të tjera në procedurën e njëjtën të prokurimit: Povratak na vrh

Lloji i dokumentit Data e publikuar Data paraqitur
B52 Njoftimi për nënshkrimin e kontratës 05.06.2017 00:00:00 01.06.2017 00:00:00
B08 Njoftim për dhënie të kontratës 22.05.2017 00:00:00 17.05.2017 00:00:00
B05 Njoftim per Kontrat 24.04.2017 00:00:00 20.04.2017 00:00:00
Shkarko plotë "Dosje tenderi"

Dosja e Tenderit Povratak na vrh

Dosja e Tenderit

Versioni i tanishëm: 20.04.2017 10:01:06    Dosja e Tenderit (4).doc


Dokumenti shtojca

Versioni i tanishëm: 19.04.2017 21:47:19     Projekti.rar

Versionet

Përshkrimi i çmimeve - Asfaltimi i rrug.rurale dhe trotuarëve pjesa e dytë -Rruga,,A.Pllana Obiliq;L.Jasharaj dhe Fortesa Mazgit;Janina Obiliq; Povratak na vrh

Përshkrimi i çmimeve

Versioni i tanishëm: 19.04.2017 15:14:56    RRuget Me Kubza.xlsx