Njoftim - B05 Njoftim per Kontrat

Blerësi KUVENDI KOMUNAL - OBILIQ
Kodi/Numri 2017/OB614-17-2815-5-2-1/B05-0006602
Emërtimi Renovimi i shkollave dhe blerja e paisjeve
Lloji i dokumentit* B05 Njoftim per Kontrat
Lloji i kontratës 5 Pune
FPP 45000000-7 Pune ndërtimi
Lloji i procedurës 1 Procedurë e hapur
Vlera e parashikuar 40.000,00
Afati për dorëzimin e ofertave/kërkesës për pjesëmarrje 13.07.2017 14:00
Data e njoftimit 26.06.2017
Data e dërgimit 21.06.2017
Ligji LIGJI Nr. 04/L-042 PËR PROKURIMIN PUBLIK NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Dorëzimi elektronik i ofertave Po

Njoftimet të tjera në procedurën e njëjtën të prokurimit: Povratak na vrh

Lloji i dokumentit Data e publikuar Data paraqitur
B52 Njoftimi për nënshkrimin e kontratës 07.08.2017 00:00:00 03.08.2017 00:00:00
B08 Njoftim për dhënie të kontratës 21.07.2017 00:00:00 18.07.2017 00:00:00
B05 Njoftim per Kontrat 26.06.2017 00:00:00 21.06.2017 00:00:00
Shkarko plotë "Dosje tenderi"

Dosja e Tenderit Povratak na vrh

Dosja e Tenderit

Versioni i tanishëm: 21.06.2017 10:01:36    Dosja e Tenderit.doc


Dokumenti shtojca

Versioni i tanishëm: 20.06.2017 16:11:30     Skema e dritareve dhe dyerve.rar

Versionet

Përshkrimi i çmimeve - Renovimi i shkollave dhe blerja e paisjeve Povratak na vrh

Përshkrimi i çmimeve

Versioni i tanishëm: 20.06.2017 16:09:04    Përshkrimi i çmimeve për renovimin e shkollave dhe blerjen e paisjeve.xls