Njoftim - B52 Njoftimi për nënshkrimin e kontratës

Blerësi KUVENDI KOMUNAL - OBILIQ
Kodi/Numri 2017/OB614-17-4358-5-2-1/B52-0013576
Emërtimi Rregullimi i rrugëve me kubza-Lugina Matit-14Qershori-Parkingu te qendra e punesimit
Lloji i dokumentit* B52 Njoftimi për nënshkrimin e kontratës
Lloji i kontratës 5 Pune
FPP 45233123-7 Rruge dytësore
Lloji i procedurës 1 Procedurë e hapur
Vlera e parashikuar 49 302,43
Afati për dorëzimin e ofertave/kërkesës për pjesëmarrje 13.10.2017 14:00
Data e njoftimit 06.11.2017
Data e dërgimit 02.11.2017
Ligji LIGJI Nr. 04/L-042 PËR PROKURIMIN PUBLIK NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Dorëzimi elektronik i ofertave Po

Njoftimet të tjera në procedurën e njëjtën të prokurimit: Povratak na vrh

Lloji i dokumentit Data e publikuar Data paraqitur
B52 Njoftimi për nënshkrimin e kontratës 06.11.2017 00:00 02.11.2017 00:00
B08 Njoftim për dhënie të kontratës 23.10.2017 00:00 19.10.2017 00:00
B05 Njoftim per Kontrat 25.09.2017 00:00 20.09.2017 00:00
Shkarko plotë "Dosje tenderi"

Dosja e Tenderit Povratak na vrh

Dosja e Tenderit

Versioni i tanishëm: 20.09.2017 09:27    Template per Dosja e Tenderit (7).doc


Dokumenti shtojca

Versioni i tanishëm: 19.09.2017 16:05     2.Qendra e registrimit.pdf

Versionet

Dokumenti shtojca

Versioni i tanishëm: 19.09.2017 16:05     1.Fleta parë.pdf

Versionet

Përshkrimi i çmimeve - Rregullimi i rrugëve me kubza-Lugina Matit-14Qershori-Parkingu te qendra e punesimit Povratak na vrh

Përshkrimi i çmimeve

Versioni i tanishëm: 19.09.2017 16:09    Rruga Lugina e Matit dhe 14Qeshori(1) EPERBASHKET.xlsx