Njoftim - B52 Njoftimi për nënshkrimin e kontratës

Blerësi KORPORATA ENERGJETIKE E KOSOVES sh.a.
Kodi/Numri 2021/KEK-21-5695-5-2-5/B52-0018040
Emërtimi Liferimi dhe montimi i gjysëm xhuntës së rotorit të gjeneratorit te bll. A4 - Punë shtesë
Lloji i dokumentit* B52 Njoftimi për nënshkrimin e kontratës
Lloji i kontratës 5 Pune
FPP 45251140-4 Termocentral
Lloji i procedurës 5 Procedurë e negociuar pa publikim të njoftimit të kontratës
Vlera e parashikuar 165 000,00
Afati për dorëzimin e ofertave/kërkesës për pjesëmarrje 30.08.2021 12:00
Data e njoftimit 20.09.2021
Data e dërgimit 17.09.2021
Ligji LIGJI Nr. 04/L-042 PËR PROKURIMIN PUBLIK NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Dorëzimi elektronik i ofertave Po

Njoftimet të tjera në procedurën e njëjtën të prokurimit: Povratak na vrh

Lloji i dokumentit Data e publikuar Data paraqitur
B52 Njoftimi për nënshkrimin e kontratës 20.09.2021 00:00 17.09.2021 00:00
B08 Njoftim për dhënie të kontratës 09.09.2021 00:00 08.09.2021 00:00
Shkarko plotë "Dosje tenderi"

Dosja e Tenderit Povratak na vrh

Dosja e Tenderit

Versioni i tanishëm: 26.08.2021 14:36    316 Dosja e Tenderit (shq).doc


Dokumenti Shtojca

Versioni i tanishëm: 30.08.2021 12:31     B12 Proces verbali i hapjes se Tenderve (KEKC-21- 316 - 525).pdf

Versionet

Dokumenti Shtojca

Versioni i tanishëm: 02.09.2021 14:36     316 NJOFTIM PER VENDIMIN E AK, sukseshem.pdf

Versionet

Dokumenti Shtojca

Versioni i tanishëm: 07.10.2021 13:14     KEKC-21-316-525-KONTRATA.pdf

Versionet

Përshkrimi i çmimeve - Liferimi dhe montimi i gjysëm xhuntës së rotorit të gjeneratorit te bll. A4 - Punë shtesë Povratak na vrh

Përshkrimi i çmimeve

Versioni i tanishëm: 26.08.2021 14:38    316 PJESA II. PËRSHKRIMI I ÇMIMEVE.doc