Njoftim - B10 Njoftimi per anulimin e aktivitetit te prokurimit

Blerësi MINISTRIA E ZHVILLIMIT EKONOMIK
Kodi/Numri 2018/213-18-1959-1-2-1/B10-0010333
Emërtimi Furnizim me Internet për rrjetin Sizmologjik të Kosovës dhe ledhjet kabllovike per MZHE.
Lloji i dokumentit* B10 Njoftimi per anulimin e aktivitetit te prokurimit
Lloji i kontratës 1 Furnizim
FPP 32520000-4 Pajisje dhe kabllo telekomunikimi
Lloji i procedurës 1 Procedurë e hapur
Vlera e parashikuar 15 000,00
Afati për dorëzimin e ofertave/kërkesës për pjesëmarrje 19.04.2018 14:00
Data e njoftimit 28.05.2018
Data e dërgimit 25.05.2018
Ligji LIGJI Nr. 04/L-042 PËR PROKURIMIN PUBLIK NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Dorëzimi elektronik i ofertave Po

Njoftimet të tjera në procedurën e njëjtën të prokurimit: Povratak na vrh

Lloji i dokumentit Data e publikuar Data paraqitur
B10 Njoftimi per anulimin e aktivitetit te prokurimit 28.05.2018 00:00 25.05.2018 00:00
B05 Njoftim per Kontrat 02.04.2018 00:00 28.03.2018 00:00
Shkarko plotë "Dosje tenderi"

Dosja e Tenderit Povratak na vrh

Dosja e Tenderit

Versioni i tanishëm: 28.03.2018 10:56    Template per Dosja e Tenderit (37).doc


Dokumenti shtojca

Versioni i tanishëm: 16.04.2018 15:18     723 Vendim per pezullim.pdf

Versionet

Dokumenti shtojca

Versioni i tanishëm: 18.04.2018 09:33     749 vendim refuzim te kerkese..pdf

Versionet

Përshkrimi i çmimeve - Furnizim me Internet për rrjetin Sizmologjik të Kosovës dhe ledhjet kabllovike per MZHE. Povratak na vrh

Përshkrimi i çmimeve

Versioni i tanishëm: 28.03.2018 11:01    Furnizim me Internet për rrjetin Sizmologjik të Kosovës dhe ledhjet kabllovike per MZHE..xls