Njoftim


I/E nderuar,


Ju ftojmë të merrni pjesë në Takimin Publik për Koncept Dokumentin për Fushën e Prokurimit Publik.

Takimi publik do të mbahet në Hotel “AFA” Prishtinë me datë 26.04.2019, duke filluar nga ora 09:00-12:00.

Mirëpresim pjesëmarrjen dhe kontributin tuaj në takimin publik, i cili ka për qëllim diskutimin dhe përfshirjen e palëve me interes, në çështjen  që lidhet me Prokurimin Publik në Kosovë. 


Shkarko ftesen>