Njoftim


Departamenti per trajnim i Komisionit Rregullativ per Prokurim Publik ju njofton se per shkak te situates qe jemi - masave te marra nga Qeveria e Kosoves si rezultat i Covid 19 jemi te detyruar qe afatin per dorzim te aplikacioneve per trajnim themelor profesional 2020  ta pezullojme edhe me tutje deri ne permirsim te situates ne vendin tonë respektivisht deri ne ndonje vendim tjeter te Komisionit Rregullativ per Prokurim Publik . 

Duke ju deshiruar shendet te mire dhe qendrim ne shtepi ju farenderojme per mirkuptim.  

Departamenti per trajnime,
Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik 


>