Njoftim


21.04.2020

Njoftim Për të gjitha Autoritet Kontratuese (AK) dhe Operatorët Ekonomik (OE), për të bërë më të lehtë procesin e tenderimit dhe lehtësimin e procedurave tenderuese, si dhe për të bërë më të lehtë ekzekutimin e kontratave më mandatim për shkak të situatës së krijuar nga virusi COVID-19, Komision Rregullativ i Prokurimit Publik rekomandon:

Shkarko njoftimin e plotë>