Njoftim


21.04.2020

Njoftim Për të gjitha Autoritet Kontratuese (AK) dhe Operatorët Ekonomik (OE), për të bërë më të lehtë procesin e tenderimit për shkak të situatës së krijuar nga virusi COVID-19, Komision Rregullativ i Prokurimit Publik OBLIGON Autoritetet Kontraktuese që të marrin masat si më poshtë:

Shkarko njoftimin e plotë>