Njoftim per rezultatin e ankesave për teste

25.01.2021

Pas njoftimit të KRPP-së për rezultatet e testit, disa pjesëmarrës  kanë bërë ankesë për ri-shqyrtim të testit, dhe rrjedhimisht me datë  19.01.2021 KRPP-ja  ka formuar Komisionin për Ri-vlerësimi të testit.

Komisioni i ka trajtuar të gjitha ankesat e parashtruara, me kujdes dhe ka perpiluar rapotin sipas te cilit  jane paraqitur zyrtaret te cilet e kane kaluar testin pas Rivlersimit  dhe do te paisen me certificate te Avancuar Profesionale per prokurim:

Lista e personav qe e kane kaluar testin janë:

1

Asim Cenaj

Kuvendi Komunal I Deqanit

2

Avni Qerimi 

Keshilli Prokurorial I Kosoves 

3

Bashkim Zogaj

Kuvendi Komunal I Prizerenit 

4

Burim Morina 

Korporata Energj. Kosoves  Sh.A.

5

Egëzon Dedinca 

Ministra e Kthimit dhe Komuniteteve 

6

Fadil Sejdiu 

Korporata Energjetike e Kosoves/  Sh.A.

7

Fatime Jahiu  

Ministria e Financave 

8

Gafurr Hasani 

Ministria e Administrates Publik 

9

Habib Asllani

Korporata Energj. Kosoves  Sh.A.

10

Hasan Mexhuani 

Korporata Energj. Kosoves  Sh.A.

11

Haxhi Gashi 

Kuvendi Komunal  i Pejës 

12

Hyzri Mustafa 

Korporata Energj. Kosoves  Sh.A.

13

Minator Ferizi 

Korporata Energj. Kosoves  Sh.A.

14

Shqipe Jashari 

Qendra Klinike Univerzitare e Kosoves 

15

Valmire Mustafa 

Kuvendi Komunal i Prishtines ​


Ndërsa të gjithë ata që kanë qenë në listë dhe nuk kane arritur të i nënshtrohen testit për arsye të ndryshme ose nuk kanë arritur nivelin e kalueshmërisë , KRPP- IKAP do të organizoj Ri-test me daten 28.01.2021 Ora 10;00 ne sallat e IKAP

Lista e personave qe do te i nenshtrohen RI-testit me daten 28.01.2021 / ORA 10;00/ IKAP1

Arsim Çitaku

Sekretariati I KGjK

2

Avdi Sallahu

Sherbimi Korrektues I Kosoves

3

Avdullah Hamiti

KRU “Hodromorava ”Sh.a. Gjilan

4

Besart Gashi

Spitali I Pergjithshem Isa Grezda - Gjakove

5

Elheme kajtazaj

“Trepca” –Nder. nën Administrimin e AKP

6

Emine Kërqagu- Krasniqi

Organi Shqyrtues I Prokurimit

7

Era shala

Art graphic- shpk

8

Fitim Krasniqi

Mins.Arsimit Shkences dhe Teknologjis

9

Flaka Lulaj

Telenews – Kompani e Mediave

10

Flutura Duraku

Organi Shqyrtues I Prokurimit

11

Ganimete Salihu

Ministra.e Mjedisit dhe Planif.Hapsinor

12

Hasan Fejzullahu

KRM “Pastrimi” Sh.A. Prishtine

13

Hasan Shala

EKO-REGJIONI -Prizirene

14

Hashmet Baxhaku

Kuvendi i Republikes se Kosoves

15

Ilir Halili

Organi Shqyrtues i Prokurimit

16

Jehona Hyseni

Kuvendi Komunal i Gjilanit

17

Kadri Dervishi

KOSTT

18

Kushtrim Fazliu

Agjencia e Sherbimeve te Navigac.Ajror

19

Luljeta Gusija

Korporata Energj. Kosoves Sh.A.

20

Miftar Miftari

Kuvendi Komunal i Shtimës

21

Mimozë Mahmuti

Kuvendi Komunal i Gjilanit

22

Ndriqim Mustafa

Agjencioni per mbrojtjen e Mjedisit te Kosoves

23

Qenan Vuqiterna

Ministra e Kthimit dhe Komuniteteve

24

Sebahate Neziri

Agjencia e Regjistrimit Civil

25

Shkelzen Ajdini

Spitali I Pergjithshem Isa Grezda - Gjakove

26

Shkelzen Hoxha

Ministra e Administrimit te Pushtet Lokal

27

Teki Mustafa

Kuvendi Komunal i Rahovecit

28

Xhylsheme Arifi

Instituti i Psikiatrisë /Forenzike te Kosoves

29

Albina Jashanica

Ministria e Tregtis dhe Industris

30

Arben Koci

Agjencia e Sherbimeve te Navigac.Ajror

31

Arta Berisha

Organi Shqyrtues I Prokurimit

32

Bejtush Softolli

Telekomi I Kosoves

33

Blerim Limani

Kuvendi Komunal I Shterpces

34

Burim Hasani

Univerziteti i Mitrovices

35

Donjetë Rexha

Qendra per Gjuhe dhe Kultur Ballkanike

36

Ilir Dukolli

Agjencia e Sherbimeve te Navigac.Ajror

37

Milaim Sylejmani

Telekomi i Kosoves

38

Fatime Shala

Kuvendi Komunal i Mitrovice

39

Nusret Sogojeva

Kompania e Ujsiellsit Rajonal -Prishtina

40

Shkurta Jashanica

Organi Shqyrtues i Prokurimit

41

Shqipe Hoxha

Kuvendi Komunal i Gjilanit

42

Suzana Kosumi

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal

43

Naser Morina

Kuvendi Komunal i Malisheves

44

Xhafer Islami

Kuvendi Komunal i Vushtrris

45

Zana Uka

Agjencia e Kosoves per Intelegjenc

46

Nexhat Pireva

Policia e Kosoves

47

Florina Dërmaku

Minstra e Punes dhe Mirqn.Sociale

48

Diana Mecinaj

Agjencia e Sherbimeve te Navigac.Ajror

49

Edona Gashi

Kuvendi Komunal i Gjilanit

50

Verona Sekiraqa

Kuvendi Komunal i Prishtines

51

Gentijana Krasniqi

Prokuroria Themelore ne Prizeren

>